Ilustrasjonsfoto.

Ilustrasjonsfoto.

Presse

4Sound opp igjen – med norske eiere

17.10.2019
15:55
18.10.2019 10:19

Det melder fagbladet Elektronikkbransjen. Bladet skriver at en gruppe bestående av tidligere eiere har kjøpt kjeden tilbake.

Til Elektronikkbransjen sier Magne Iversen at den norske delen av 4Sound-kjeden er tilbake på norske hender.

– Etter at butikkene har vært stengt i tre dager på grunn av varetelling, åpner de igjen imorgen. Inntil videre blir det drift i Bergen, Sandnes, Stavanger, Trondheim, de to butikken i Oslo og den på Gjøvik, mens vi i Tønsberg ikke har valgt å åpne igjen, sier Iversen, og legger til at det kan blir aktuelt å åpne igjen i Tønsberg seinere, men i andre lokaler.

– Dette har vært svært hektisk, og målet vårt har vært å sikre videre drift i butikkene så snart som mulig. Vi har lynraskt etablert selskapet Gitarhuset 4Sound Norge Holding AS (Gh4S AS), der Falck-familien i Trondheim, Jan terje Fosse som er tidligere eier av butikken i Bergen, Morgan Johnsen som også eier Morgan Instrument AS og jeg er inne på eiersiden, sier Iversen. Han var tidligere eier av Imerslund musikk i Oslo, som idag er 4Sound Schous plass. Iversen er også daglig leder i Gitarhuset Megastore Alnabru.

Iversen sier at det blir endringer i driften framover, og at 4Sound nå få eiere med lokal tilknytning og stor fagkunnskap, som har som mål å ta tilbake posisjonen som «en sterk samarbeidspartner for alle som har glede av å traktere et instrument».

17.10.2019
15:55
18.10.2019 10:19